sábado, 18 de abril de 2009

london

















Primer vull agrair a Fran la seua amabilitat a l'acompanyar-nos de Bonalba a l'aeroport d´Alacant i també de vindre a arreplegar-nos. Els amics de tota la vida és el que tenen, saps que per al que vullgues i necessites sempre estan ahí. És el major actiu per a una persona. I després, en este humil blog, agrair també a Inés i Milton per la seua hospitalitat i com s´ho han currat amb nosaltres; Londrés és una ciutat diferent per molts motius; el primer contacte amb la carretera ja em feia sentir estrany jo ahí de copilot, i Inés a la meua dreta conduint pel carril de més a l´esquerra .. i avançant-nos per la dreta!! De l'aeroport de Gatwick fins a Osterley vam anar per la M25, que rodeja tot Londres, es a dir, a més de 9 milions d'habitants. L´estil de vida és més tranquil, almenys en l`àrea metropolitana, amb urbanitzacions plenes de les típiques vivendes angleses. El millor de Londres és la sensació que el transmet que, en aquest mon, cabem tots i eixa barreja multiracial que el convida a somiar que un mon sense racisme i xenofòbia és possible. La part de Picadilly Circus és genial, amb tots els seus teatres i multitud de tendes (amb l'Oxford street, un carrer de 2 km). Vam eixir una nit per la part de Soho amb tot tipus de pubs per a tots els gustos i tendències, fis al barri xinés; ja dic, una passada. Hem visitat també dos mercats amb encant : el de Covent Garden amb el seu ambient bohemi i especial per tots els artistes que l´envolta i el de Comden Town on el pots trobar de tot ; la tenda Ciberdog em va cridar l´atenció amb música punxada en directe, amb go- go´s , una tenda amb camises futuristes.. . El mercat està ple de paradetes on pots menjar típic xinés, japonés, indi, argentí, italià, ... Una experiencia enriquidora i integradora. El passeig pel Tàmesis, i més per la nit, va ser un dels millors moments, amb la Torre de Londres, i el Tower Bridge, un pont realment espectacular. Vam tastar també el fish & chips tradicional dels pubs anglesos Visita obligada al British Museum , al Palau de Westminster (amb el Big Ben), al London Eye, al Palau de Buckingham, a la plaça de Trafalgar Square, Harrods.. Vam decidir que també havíem de conèixer la festa nocturna londinenca, així la primera nit vam eixir per la zona de Soho i la segona vam anar a la discoteca FABRICS; una de les més importants de la ciutat. Convidats estaven els Djs de M.A.N.D.Y. i vam comprovar que festa hi ha en tots els llocs.. la disco obria portes de 23 fins a les 9 del matí; això sí, la gent respecta al màxim el tema del tabac. Si t´apetix fumar has d´eixir a un pati interior per a fumar-te el cigarret; així que si no sudes molt.. pots arribar a casa sense eixa fastigosa olor a fum a la roba.. i per a veure espere que t´agrade la cervesa perquè si vas a base de copes, prepara bona butxaca... London, nice to meet you!

domingo, 5 de abril de 2009

R&R, el enllaç


La ressaca d´un gran dia. He disfrutat molt d´esta boda per molts motius; per Ruben, per Rebeca, per la gent que vam acudir a la cerimònia, per haver participat de manera activa en la mateixa, pel ram que ens van donar a Sandra i a mi (que ens ha fet molta il.lusió), per haver fet de reporter improvisat en el moment disco mòbil, per tot el que m´he rist, ... així que guardaré sempre molt bon record d´este enllaç, que espere, siga per sempre i els oferisca tota la felicitat que es mereixen.
"Coneixem a Ruben des dels 4 anys; 26 anys de 30. Els matemàtics dirien que portem més del 85% de la nostra vida amb ell. Un filòsof, afirmaria que hem recorregut el camí de la infantessa fins a la maduresa amb la seua companyia. Un psicòleg diria que l´educació d´una persona recau no sols en la família, sinò també en els amics; nosaltres t´hem educat en el companyerisme i la solidaritat i tu ens has ensenyat a ser bondadosos i generosos. Un polític clamaria que amb Ruben “yes we can”.. ; un entrenador de futbol diria: Ruben és un segur de vida: protector dels amics baix pals, defensa expeditiu amb els contraris, migcentre de classe, amb toc, que sorteja les adversitats i davanter amb olfacte golejador que aprofita les oportunitats que ens brinda la vida, , ho té tot; amb ell és fàcil guanyar partits; això em recorda que quan jugàvem a futbol, un poquet xupón si que eres, eeeh!... . Un mestre diria que amb Ruben pots apendre una cosa nova i bona cada dia; i nosaltres soles podem dir que recórrer el camí de la vida amb tu, a més d´una gratificant experiència, és un autèntic plaer. Perquè Rubén és de les persones que se li vol o se li vol; no hi ha altra opció. Ens agrada recordar aquelles nits de Nadal a Tercera Orden , quan Rebeca en el seu cercle d´amigues i tu en el nostre, intercanviàveu mirades, mirades furtives.., mirades acompanyades de somriures, .. mirades que ja predeien un futur en comú; nosaltres t´animàvem que el llançares i llavors apareixia el Ruben ¨ligon”, segur d si mateix i amb ganes d conquerir el coret d´una guapa morena amb caràcter i personalitat. Estava cantat, un aura vos envoltava; anava a aparèixer l´amor als vostres cors i a instal·lar-se ja per sempre. I coneixen-te , moltes vegades vas somiar que aplegaria este dia, el dia en el que el casaries amb una xica meravellosa; i que estaríem tots els teus amics, que són ja com germans, rodejant-te,. Açí ens tens, amic, caent-nos la babeta.. je je i encantats d´acompanyar-vos en el dia més feliç de la vostra vida. Vos desitgem el millor. FELICITATS"