domingo, 21 de junio de 2009

quinta del 79


El divendres 19 de juny vam celebrar en el San Vicent un soparet especial, un sopar de quinta ...
"Bona nit a tots els nascuts a 1979, trentanyers i trentanyeres. I benvinguts al sopar de la quinta del 79. Quin bon any eh? I si no que ens ho diguen a nosaltres!!!
Al final, la idea que va eixir d´un dissabte de cerveses i propostes s´ha complit i hui ens reunim un bon grapat de gent q compartim un passat i esperem que també un futur.
Voldria agrair l'esforç que han fet els organitzadors per tal que aquest sopar siga possible, ja que han sigut moltes les ganes i els maldecaps, sobretot a Mike LLin que ha patit molt i que ha fet estos dissenys tan xulísims. I també a tota la gent que hi ha col. laborat.
Aquesta serà la típica nit de les preguntes tòpiques.. quant de temps!, com va tot?, t´has casat? Que ja tens fills…!!! i l´altre ERE que ERE !! Però al mal temps .. bona cara! I alegria !! que som la millor generació. I així ho confirma la proclamació per part de l'ONU d'aquest any 1979 com a Any Internacional del Xiquet.
Aquest any van nàixer ( a banda de tots nosaltres) personatges tan coneguts com Valentino Rossi, David Bisbal, Patricia Conde, Silvia Abascal o Jhon Carew.
Vam ser els últims dels 70, mentre el país s'obria camí cap a la democràcia. Hem crescut sentit “si hagueres viscut en Franco voríem…”
Vam ser els xiquets dels 80, amb el Mundial de futbol, i Naranjito, vam créixer amb Willy Fogg, Comando G, ET, les Tortugues Ninja, Barrio Sésamo, Musculman, l´Arare, la Bola de Cristal i la de Drac... Eixiem als playbacks amb guitarres i micros fets de fusta o de cartró!! I jugàvem a xurro i a corretja en el pati.
Els 90 van ser l'escenari de la nostra adolescència. Nosaltres ja féiem “botellón” al parc Mestre Ferrero, però no sabíem que això tenia nom i, a més a més, ho deixaven tot més o menys aseaet. O no!.. :) Quantes coses en eixos anys!!!
- Se’n recordeu de les festes de l’institut a la OTK????? Eren l’esdeviniment més esperat per a molts!
- I de les boleres? La Onre, Rockabola, Display, Las Vegas…partides a 5 duros!!! Xe que bó eh?
- I de les nits, i també vesprades a la CLAVE??? S’en recordeu de com ens passàvem el cunyo????
- Els locals de les nostres “locaes” no han pogut resistir el pas del temps, Akcident, Colotti, Vidre, Exea…maremeua si tinguerem gravat tot el que passar allí!!!!!!!
Després, molts van “emigrar” cap a les capitals per tal d’estudiar (aquestos anys també mereixerien un altre apartat), altres van conduir les seues vides per altres camins, però ja comencàvem a plantejar-nos el “futur”, uf!! Que esto ja va en sério!!
Però no patiu, aquesta nit podeu tornar a la adolescència, a la infància o a la panxa de la vostra mare si voleu!!! Disfruteu, menjeu, begau, fumeu i….. balleu!!! Que trenta anys es fan una vegada en la vida!!"