miércoles, 29 de julio de 2009

Contador

No res, que estava jo Contador tots els guanyadors espanyols en el Tour de Francia i amb les últimes quatre edicions a la butxaca no és normal que s´engayaren en l´himne en el moment del pòdium (o si??..) Enhorabona Alberto!!

1959: Jose Luis Bahamontes
1973: Luis Ocaña
1988: Pedro Delgado
1991: Miguel Indurain
1992: Miguel Indurain
1993: Miguel Indurain
1994: Miguel Indurain
1995: Miguel Indurain
2006: Oscar Pereiro
2007: Alberto Contador
2008: Carlos Sastre
2009: Alberto Contador

lunes, 13 de julio de 2009

decidir

La vida és una continua presa de decisions; decidim des del mateix moment que naixem: "què faig?, plore ara o m´espere que em peguen la palmadeta al culet?" Continuament.. algunes decisions són premeditades, altres innates, altres instintives , altres consensuades, altres imposades, altres depenents de tercers, que també decideixen, altres .. i així anem construint la nostra vida, la nostra experiència.
El temps és el que sempre s´encarrega de dir-nos quin són els resultats de les decisions preses: hi ha decisions encertades (i desafortunades), decisions admirables (i criticades), decisions que obrin portes (i que les tanquen)...,
De tan en tan en pare a pensar que seria de la meu vida si no haguera estudiat ADE i haguera estudiat altra carrera, o on treballaria si al primer treballador que van agafar en el meu actual lloc de faena no haguera renunciat al segon dia, o ...
I ara pense què passarà a partir d´ara desprès de 5 anys de relació. Amb els seus altibaixos, han estat uns anys molt bons; sols tinc paraules de gratitud.