lunes, 14 de junio de 2010

passe el que passe..

Hem de felicitar l´Ontinyent per esta fantàstica temporada! Ahir vam viure en el Clariano una gran festa fins que l´àrbitre de torn ens va aiguar la festa senyalant una falta directa inexistent que, a la fi, va suposar l´empat de l´Arcorcon. Serà difícil marcar en el Santo Domingo però, els d´Aparicio segur que no tiren la tovallola i aniran a mort. Esta temporada han aconseguit enganxar molts aficionats, primer amb eixa eliminatòria copera front a la Cultural Leonesa, que d´haver-la superada, ens haguera permés jugar front al Barça, per exemple. I ara amb la fantàstica lliga que està jugant per a promocionar a segona A. (Ontinyent: 2 - Guadalajara: 0; Guadalajara: 1- Ontinyent: 3; Ontinyent: 2 - Eibar: 1; Eibar: 0 - Ontinyent: 1; i ahir Ontinyent: 1 - Alcorcon: 1)
Com en tantes ocasions, l´esport es convertix en una vàlvula d´escapament per a la gent, un incentiu. En el cas d´Ontinyent, una ciutat que ha de reinventar-se per terciaritzar-se, ja que el sector tèxtil seguix donant símptomes d´estar esgotat, el futbol pot aconseguir donar-li un altra projecció.
Per a destacar també l´agermanament dels aficionats de l´Ontinyent, sobre tot els de la penya botifarra amb les diferents aficions que han passat per ací, tant la del Guadalajara, com la de l´Eibar, com la de l´Arcorcon.
Passe el que passe.., enhorabona a l´Ontinyent i a la seua afició.