jueves, 29 de julio de 2010

optimisme


Hi han estudis que demostren que la gent optimista viu més anys que la pessimista. No se si serà veritat però almenys crec que viurà més intensament i amb més alegria i afrontarà la vida de millor manera. Hi han dos estats:
optimistes vs fantasiosos
pessimistes vs realistes
El tema és ser capaç d´afrontar els nostres somnis, aconseguir els nostres objectius però amb una base de realisme. Els pessimistes sempre voran que tot és negatiu a pesar que hi han fets reals que demostren que no és així. Interessant debat.
Jo tal vegada sóc una persona fantasiadora, així que deure donar-li un toc realista a la meua vida per a ser un bon optimista.jeje
A banda, un dels meus pròxims objectius a partir de setembre és aprofundir en el "coaching" --> entrenador de ments. Em sembla un àrea apassionant. La gent que és capaç de produir un canvi en altra gent. Actitud, mentalitat, confiança, motivació. Està clar que el talent o el tens o no el tens, però si que es pot desenvolupar, entrenar. Canviar les creences llimitants per creences potencials en base a un pla d´acció. Hi ha molta gent, com jo ara mateix, que es mou en una zona de confort, però arriba a un punt que necessita pegar un colp damunt la taula, necessita trencar perquè se sent insatisfet i amb una motivació a la vista decidix moure´s en busca d´aconseguir un objectiu, una meta (canvi de treball, nova relació, canvi domicili, deixar de fumar, perdre pes etc.).
En este sentit vos recomane el blog d´un amic: otropuntodevista que és el que em va començar a parlar de les moltes possibilitats del "coaching" . I tú que? També estàs en la zona de confort? T´atrevixes a moure´t?

martes, 13 de julio de 2010

campions del món

Ho han aconseguit. Si senyor! el triomf de la humiltat, del bon joc i de l´equip! El 11/07 passarà a la història com el dia que la roja, Espanya es va convertir en campiona del món. Una passada . Felicitats a tots.