domingo, 28 de noviembre de 2010

"personajes de la calle"

Per fi. Estrena de l'Echegaray. Podria haver estat abans ...molt abans (7 mesos acabat i tancat per culpa de la falta de previsió d'Insa i de la falta de compromís de la Generalitat amb Ontinyent) però ... no teníem cadires per a asseure's i ... clar tampoc era qüestió de veure una obra plantats o amb la cadireta plegable platgera; ara que ho pense.. no haguera estat mal!!.. jeje. Finalment dels 800.000 e que ha costat l´equipament i les butaques, la Generalitat sols ha pagat enguany 100.000 i per al 2011 sols té previst destinar 45.500 e. Així que realment, de moment, podem dir que ho hem pagat tots els Ontinyentins. La regidora de cultura Inma Martí en la roda de premsa que anunciava l´estrena del teatre amb l´obra "personajes de la calle" presumia de l'esplèndida programació cultural al poble. Aiiis! Espere que més prompte que tard hi haja un canvi a Ontinyent i es puga oferir una consistent i verdadera programació cultural. Que no hi haja una bona obra de teatre cada ... sis mesos?? El teatre en si ha quedat preciós (el govern d'Espanya ha invertit en ell més de 2'3 milions d'euros)., amb l´essència i l´estructura de l´antic teatre però totalment remodelat.
I en quant a l´obra "personajes de la calle" , el millor veure la posada en escena d'Edu Soto i Fernando Gil. M´esperava més però, alguns gags bons si que van fer.

miércoles, 10 de noviembre de 2010

vergonya

A Mónica Oltra se li podran dir moltes coses però ningú podrà acusar-la de no ser una política valenta i capaç d´enfrontar-se als diputats del PP. Trobe a faltar un poquet més d´agresivitat dialèctica (a excepció del Luna) en l´oposició socialista. Amb la que està caient de nord a sud de la Comunitat, fraus a Hissenda, blanqueig de diners (mira! m´ha tornat a tocar la loteria... que gran eres Fabra!!) , acceptació de regals a canvi de ... res ? , adjudicacions a dit de contrats, malversació dels diners destinats a una ONG . Normal que la gent després no es mostre més solidaria perquè pensa que eixos diners no arriben a materialitzar-se en projectes reals de col.laboració.. En sembla molt fort. Vos deixe uns vídeos; un on Mónica posa a caldo al conseller Blasco sobre eixe tema i altre on es mostra lo maleducat que pot arribar a ser un diputat del PP valencià, mostrant una falta de respecte increïble, donant exemple, si senyor. Com deia una de les entrades de Cerilet.. Vergonya, cavallers, vergonya.








i el vídeo on Maluenda expulsa a Luna: "había una vez.. un circo que alegraba siempre el corazón.." que trist.