martes, 27 de diciembre de 2011

bones festes!

He arribat a la conclusió que efectivament quan crees un pensament negatiu, l´univers et respon a eixa "petició"..Jo ja anava amb una predisposició negativa cara a estos Nadals... i que ha passat? tomaaa.. constipat al canto! La Nit de Nadal sobretot , que tots deien "mmm que bo està tot!!" i a mi com a que no em sabia a res. Que rabiaaaaa!
Menys mal q el video d´un bon amic com el Mike ... gràcies de veritat! em va emocionar i va omplir el meu coret d´il.lusió i gratitud. I em va fer sentir bé. D´eixos moments en què et dius "açò no està pagat amb diners!" i Rus..(canviem al capità moro per Rus) "això q val?..
Nadals passats...
Ara toca encarar el canvi d´any..
Per a mi el 2011 passarà a la història per moltes coses. Un any molt important. Però, esta vida la tenim que omplir de nous reptes, incentius , il.lusions , bona gent i ganes de canviar i millorar les coses. Així que aneu fent una llista de bons desitjos i propòsits per a l´any nou i que en cadascú d´ells aparega darrere, davant, al costat (rotllo Mariano amb Paquito..) la Felicitat . Feliç any nou!



A banda m´agrada l´esperit, la forma i el contigut del vídeo on campofrio ha unit a els millors humoristes d´Espanya. En el temps que corre, somriure i evadir-se de la realitat pot ser un bon remei per a la cura de tantes malalties que patix la societat actual. Menys avaricia, més confiança i més solidaritat..