martes, 19 de julio de 2016

afortunat

 
La veritat que tenia un poc abandonat el blog però no vull deixar d´escriure per a poder conservar la multitud de vivències que estic experimentant. Em sent realment afortunat de poder estar visquent esta etapa al front de la regidoria de cultura. Un privilegiat.
Ara que ja ha passat més d´un any al front d´esta apassionant àrea em done compte de moltes coses; que hi han persones meravelloses al front de les associacions culturals i que utilitzen el seu temps per fomentar la cultura a la ciutat, que Ontinyent està molt viu, que es molt difícil no fer coincidir activitats perquè afortunadament hi han molt més esdeveniments que dies per a celebrar-los, que estic en un equip de gent increïble , regidors treballadors i solidaris i que estic aprenent molt de tots i cadascun d´ells. I si a més a més coincidix que visquem un fet històric com el fet que el nostre alcalde siga al mateix temps president de la Diputació...doncs millor que millor. Això si , no tot és de color rosa, també hi han moments més exigents, on tot no sempre ix de la manera que ens agradaria, o també perquè el temps personal que li dediquem suposa un temps que deixes d´estar en la parella, família o amics. Però al final, jo crec que compensa, i molt.
Així que continuarem apostant per aconseguir un Ontinyent més viu, més cultural, més gran! Des de l´última entrada en el blog, han passat per l´Echegaray Marta Belenguer , Rosa Manteiga, Carolina Solas, Maria Vazquez i Jorge Muñoz en “Femenino Singular”, l´espectacle d´ABBA, el de Toy Story, Eugeni Alemany, Raimon, Pep Botifarra, Raül Cano amb el seu “Action Man” … i hem arrancat un nou programa de cultura de barri amb molt bona resposta de gent. LA XXIV Trobada de Cors va quedar "cine" en front de la porta de l´antic ajuntament, el “Tartuf” es va representar al Palau de la Vila , un nou espai escènic que hem descobert, i els concerts de l´Agrupació Musical d´Ontinyent (celebrant el seu 20 aniversari) estan resultant ser un èxit, tant el primer en el Mirador de Sant Rafael, d “El Regall”, com el de la Valencia Brass Band al Barranquet com, sobretot, el del divendres passat amb “Eterno Mecano” d Infinity; més de 800 persones al Sant Domingo.

Continuem..                                                          

No hay comentarios: