lunes, 13 de marzo de 2017

Ontinyent Negra 2017

 
Amb una setmana …de 12 dies… Ontinyent Negra 2017 ha acabat després d´oferir un completíssim programa que ha dinamitzat l´activitat cultural a Ontinyent estos dies. El Club de Lectura sap les hores i hores de feina que li han dedicat. L´entusiasme i la il.lusió en un projecte que definitivament ha posat Ontinyent en el mapa d´este génere. El millor de tot és que els escriptors que ens han visitat com Víctor del Árbol o Santiago Álvarez han posat a les seues reds socials grans elogis de la ciutat, ens han posat pels núvols. Molta raó tenia Víctor quan deia: “els escèptics podrán constatar que el desànim es combatix amb dosis superlatives d´energia, que el contingut és més important que el continent”, o Santiago dient que "la gent d´Ontinyent obri la seua casa per compartir cultura amb una energía que et desborda" . Així : presentacions de novel.les (en totes, a banda del llibre de torn que es presentava, eixies amb la sensació d´haver aprés noves coses) amb Víctor, J.M. Mulet, Alex Martin, Diana Cerdá, Anabel Botella, Santiago i Vicente Garrido, bon cinema, xerrades, visites guiades (la d´Alfred Bernabeu, el croniste oficial, al voltant de llocs que van ser escenaris de crims i delictes del segle XVI al XIX, i la de Sinergies Serveis Culturals al voltant de com va viure Ontinyent la Guerra Civil) , ruta de tapes, sopar amb música en directe. Molta intensitats. Felicitats al Club de Lectura, a l´Utiye, a ediciones Babylon, a Ximo (La Llibreria), a Caixa Ontinyent i a la resta de col.laboradors.

3 comentarios:

Joan Enric dijo...

Moltes gràcies Àlex per les teus paraules que ens anima a preparar la tercera Setmana Negra amb el mateix o millor programa d'actes i qualitat.

Unknown dijo...

Moltes gràcies a tú per acompanyar-nos i recolzar-nos, han sigut dies intensos però paga la pena!

Ferran Gandia dijo...

Tu saps regidor, amic de molts anys i company de batalles que sempre t'estarem agraïts pel la dedicació i ganes que li posses al que fas i representes. Eres un digne regidor de Cultura. Ningú millor que tú en estos últims anys.
Amb estes paraules que ens dediques ho demostres.
Ara a pensar la peopera edició per a que entre tots isca molt millor.
Ontinyent ho mereix. Moltes gràcies Àlex.