miércoles, 13 de septiembre de 2017

programació cultural setembre/octubre



Hem presentat la programació per a setembre i octubre. Seguim apostant per una programació estable i de qualitat i per a tots els gustos. Estos mesos tenim per davant una combinació d´espectacles de teatre, música, dansa, cinema, pintura.. L´aposta més forta i que més il.usió ens ha fet és el fet de poder dur  una peça de la compañía “La Veronal” de Marcos Morau  a Ontinyent i no sols per el luxe de tindre a una companyia de dansa professional de primer nivel, sinò també per donar l´oportunitat de participar a altres 14 ballarines i ballarines que els suposarà una experiència inoblidable i un procés gran d´aprenentatge. A més a més, el fet de poder gaudir de l´espectacle amb la música en directe de l´Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent  convertix a “Los pájaros Muertos” en un espectacle d´obligada assistència. De moment hi han venudes més de 600 entrades, però encara hi ha temps i queden localitats.
Abans, el diumenge 24 de setembre  a les 19h podrem gaudir al Palau de la Vila de l´actuació de la música de la Capella de Ministrers  dins la gira Mapamundo celebrant el seu 30 aniversari. Un concert amb música europea, flamenca ,italiana de  la segona meitat del segle XV, en un marc incomparable, el pati del Palau.
El dimecres 11 d´octubre a les 22h tindrem l´oportunitat de gaudir d´una de les últimes oportunitats de vore damunt d´un escenari a Paco Muñoz, que farà un homenatge amb la seua banda musical  a diversos poetes valencians, entre ells al poeta ontinyentí David Mira.
El divendres 20 d´octubre dels creadors  d´Imprebís i els productors d´El Sopar dels Idiotes arribarà a l´Echegaray l´obra més representada als Estats Units: "Pels pèls".  Un assassinat amb 4 sospitosos i dos policies en una perruqueria  i el public decidix qui és l´assassí. Així que en cada funció, un final diferent. A veure ací, en Ontinyent com es resol el cas..
Al dia següent podrem gaudir del concert de Xiromita Trad Project a les 19h també a l´Echegaray . I al dimecres 25 d´octubre una espectacle concertat per alumnes a partir de segon cicle de primària; Pot de Plom amb el seu "Viatgers del Temps".
A banda, com no, cal destacar la programació de les diferents associacions que ens ajuden a complementar la rica i variada oferta cultural. Cal destacar l´inici de temporada del cine club Utiye esta setmana que reinicia la seua programació amb la projecció del documental “las alas de la Vida” este divendres a les 20h a El Teler amb presència del director Toni Canet,  l´encontre de pintors que hi haurà al barri Sant Rafael  este pròxim dissabte, el Festival de Danses que hi haurà dissabte 23 a la plaça Sant Domingo amb el Grup de Danses d´Ontinyent amb un grup d´Alcalà de Henares, l´homentage que la SUAM d´Ontinyent li farà a Miguel Hernández, el dissabte 14d´octubre  a les 20h amb o una Diada de Bandes de Música que es celebrarà a Ontinyent on participaran més de 30 bandes  al llarg del matí del diumenge 15 oct ,en un recorregut q eixirà de Sant Domingo anirà per Martinez Vall, Daniel Gil i acabarà en la plaça Concepció, o el diumenge 22  amb una matinal infantil organitzada per associació Gegants i Cabets pel carrer Major
A més a més, en novembre (03) podrem gaudir de la veu dolça de Leonor Watling, amb Marlango .  El dia 04 d´una de les grans triomfadores  dels premis Max d´enguany ,Maduixa Teatre, representarà el seu "Mulïer"  (19:00 a la plaça Sant Domingo. I el divendres 10 , tindrem al finalista a millor espectacle infantil o familiar del premi Max, “Oscar , el niño Dormido”. i el divendres 24 “Cheff” d Yllana Teatre.
Així que moltes activitats per davant per a gaudir-les al màxim!

No hay comentarios: