viernes, 11 de enero de 2019

seguim..





Ahir Sayo i jo vam presentar la programació cultural per als primers mesos de l´any. Al principi d´esta legislatura ens vam proposar aconseguir una programació cultural potent i estable a Ontinyent i pensem que eixe objectiu l´hem aconseguit. Poc a poc la gent ha anat tornant a agafar el bon hàbit d´anar al teatre després d´uns anys, els de la crisi, en que havia deixat de fer-ho. Estos són els espectacles de programació municipal que tenim previstos:
·         * 18 de gener a les 22h a l´Echegaray “Tenors”, que és un espectacle que combina l´òpera amb l´humor, només veient el cartell que anuncia l´obra, ja sabem que anem a pasar una bona estona. Tres tenors amb un ego enorme i acompanyats d´un piano competiran per vore qui brilla més amb un repertori de cançons molt conegudes
·         * I el diumege 20 a la Sala Gomis un espectacle molt recomanable per a públic familiar “Descobrint l´Illa del Tresor”
·         * El diumenge 10 de febrer a les 18h a l´Echegaray “Concerto a tempo d´Umore” Un concert teatral dirigit a tots els públics, un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre gestual amb molt d’humor. Dotze músics i un director d’orquestra que faran transcórrer la música clàssica per situacions realment divertides.
·         * El divendres 22 de febrer a les 22h a la Sala Gomis “En Tierra” Una obra que ens convida a qüestionar l´ètica de les guerres actuals i ens planteja preguntes molt actuals sobre la justicia i la humanitat en les guerres. Concebuda com un poema èpic contemporani, l´obra aborda desde una perspectiva de gènere les grotesques conseqüències de l´avanç tecnològic militar
·         * El diumenge 03 de març a les 18h a la Sala Gomis , un espectacle de dansa “Amelia .. que no te corten las alas” Marea Danza i La Teta Calva s’han juntat per a dur a escena la historia de la primera dona que va crear l´Atlàntic pilotant un avió  a alçar , un espectacle de dansa flamenca contemporània per a tots els públics.
·         * El diumenge 10 de març a les 19h a l´Echegaray tindrem l´obra “un Crimen Perfecto” ,l´adaptació teatral d´una de les millors obres d´Alfred Hitchcok. Un espectacle que servirá de cloenda per a les activitats del cicle de novel.la i cinema de “Ontinyent Setmana Negra”
·         * El diumenge 07 d´abril tindrem l´espectacle musical per a públic familiar “Mi primer Vivaldi” Una idea original d’Ara Malikian produïda per ell mateix que portarà la música clàssica als més menuts passejant per les diferents estacions de Vivaldi.
·         * El divendres 12 d´abril a les  22h a l´Echegaray tindrem l´obra de teatre “Molt de Soroll per a no res” Adaptació teatral de l’obra de William Shakespeare interpretada per la companyia Teatre de l’Abast, una de les comèdies més complicades pel seu embolic, la seua riquesa lingüística i la seua polisèmia
·        *  Finalment el 10 de maig a les  22h al Teatre Echegaray podrem gaudir d´un gran espectacle musical “We love Queen” amb Yllana Teatre i Barabú ExtremeSound. Un espectacle que agradarà a tots els fans de la mítica banda però que a més a més enganxarà a tots els presents  pel seu montatge espectacular , per lo divertit de la historia i per la interacció amb  el públic . Quatre músics i sis ballarins ens faran recordar tots els èxits de la banda
Tots estos espectacles combinats amb la programació cultural de totes les associacions culturals de la ciutat , farà que no hi haja cap de semana que no tingam activitat cultural bé al Teatre Echegaray o bé a la Sala Gomis.
En poquet anunciarem les activitats de la V Edició del Circuit Café Teatre, i del cicle de cinema i novel.la negra: Ontinyent Negra, que va nàixer en esta legislatura. 
Seguim ...



No hay comentarios: