domingo, 5 de abril de 2009

R&R, el enllaç


La ressaca d´un gran dia. He disfrutat molt d´esta boda per molts motius; per Ruben, per Rebeca, per la gent que vam acudir a la cerimònia, per haver participat de manera activa en la mateixa, pel ram que ens van donar a Sandra i a mi (que ens ha fet molta il.lusió), per haver fet de reporter improvisat en el moment disco mòbil, per tot el que m´he rist, ... així que guardaré sempre molt bon record d´este enllaç, que espere, siga per sempre i els oferisca tota la felicitat que es mereixen.
"Coneixem a Ruben des dels 4 anys; 26 anys de 30. Els matemàtics dirien que portem més del 85% de la nostra vida amb ell. Un filòsof, afirmaria que hem recorregut el camí de la infantessa fins a la maduresa amb la seua companyia. Un psicòleg diria que l´educació d´una persona recau no sols en la família, sinò també en els amics; nosaltres t´hem educat en el companyerisme i la solidaritat i tu ens has ensenyat a ser bondadosos i generosos. Un polític clamaria que amb Ruben “yes we can”.. ; un entrenador de futbol diria: Ruben és un segur de vida: protector dels amics baix pals, defensa expeditiu amb els contraris, migcentre de classe, amb toc, que sorteja les adversitats i davanter amb olfacte golejador que aprofita les oportunitats que ens brinda la vida, , ho té tot; amb ell és fàcil guanyar partits; això em recorda que quan jugàvem a futbol, un poquet xupón si que eres, eeeh!... . Un mestre diria que amb Ruben pots apendre una cosa nova i bona cada dia; i nosaltres soles podem dir que recórrer el camí de la vida amb tu, a més d´una gratificant experiència, és un autèntic plaer. Perquè Rubén és de les persones que se li vol o se li vol; no hi ha altra opció. Ens agrada recordar aquelles nits de Nadal a Tercera Orden , quan Rebeca en el seu cercle d´amigues i tu en el nostre, intercanviàveu mirades, mirades furtives.., mirades acompanyades de somriures, .. mirades que ja predeien un futur en comú; nosaltres t´animàvem que el llançares i llavors apareixia el Ruben ¨ligon”, segur d si mateix i amb ganes d conquerir el coret d´una guapa morena amb caràcter i personalitat. Estava cantat, un aura vos envoltava; anava a aparèixer l´amor als vostres cors i a instal·lar-se ja per sempre. I coneixen-te , moltes vegades vas somiar que aplegaria este dia, el dia en el que el casaries amb una xica meravellosa; i que estaríem tots els teus amics, que són ja com germans, rodejant-te,. Açí ens tens, amic, caent-nos la babeta.. je je i encantats d´acompanyar-vos en el dia més feliç de la vostra vida. Vos desitgem el millor. FELICITATS"


2 comentarios:

Unknown dijo...

asi que has publicado en TU blog lo que recitaste en la boda. muy bonito si señor. Has pedido permiso a los co-autores del texto o te mando a la SGAE?

jan dijo...

bueno, bueno... con todos ustedes... el co-autor del texto.. sr Quintero!!ya cobrarás tu parte!! y vete preparando que tenemos que montar una productora valenciana.. rollo "el terrat" que con mentes como la tuya, materia prima.. haberla, hay la .. je je