miércoles, 10 de noviembre de 2010

vergonya

A Mónica Oltra se li podran dir moltes coses però ningú podrà acusar-la de no ser una política valenta i capaç d´enfrontar-se als diputats del PP. Trobe a faltar un poquet més d´agresivitat dialèctica (a excepció del Luna) en l´oposició socialista. Amb la que està caient de nord a sud de la Comunitat, fraus a Hissenda, blanqueig de diners (mira! m´ha tornat a tocar la loteria... que gran eres Fabra!!) , acceptació de regals a canvi de ... res ? , adjudicacions a dit de contrats, malversació dels diners destinats a una ONG . Normal que la gent després no es mostre més solidaria perquè pensa que eixos diners no arriben a materialitzar-se en projectes reals de col.laboració.. En sembla molt fort. Vos deixe uns vídeos; un on Mónica posa a caldo al conseller Blasco sobre eixe tema i altre on es mostra lo maleducat que pot arribar a ser un diputat del PP valencià, mostrant una falta de respecte increïble, donant exemple, si senyor. Com deia una de les entrades de Cerilet.. Vergonya, cavallers, vergonya.








i el vídeo on Maluenda expulsa a Luna: "había una vez.. un circo que alegraba siempre el corazón.." que trist.

1 comentario:

cerilet dijo...

Gràcies per enllaçar la meua pàgina Alex.

Respecte a que en el PSPV no hi ha ningú més apart de Luna que done canya no estic del tot d'acord. Hi ha molts que no fan la feina per la que estan cobrant, però hi ha un que sí. Parle de Manolo Mata, el que anava a presentar-se per a alcalde de València però l'aparell del partit va fer tot el possible per a que no eixira elegit en les primàries.

Ací vos deixe el seu canal de youtube on podeu vore'l en acció: http://youtube.es/indiemanolo

També molt recomanable el canal del partit de Mònica Oltra, iniciativa del pais valencià: http://youtube.es/canaliniciativapv

Salut i força!