domingo, 14 de junio de 2015

13-06-2015, Ple d´investidura Ontinyent

"Promet per la meua consciència i honor cumplir fidelment les obligacions del càrrec de Regidor de l'Ajuntament d'Ontinyent amb lleialtat al Rei, i guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l'Estat i l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana". Estes paraules són les que he utilitzat per a prometre el càrrec de Regidor.
Després Virtudes m´ha posat la insígnia de l´Ajuntament d´Ontinyent

El fons o camp de blau sobre el qual campegen les diverses al•legories indica cel, justícia, bellesa, caritat i lleialtat. El castell representa el fet d'haver defés la vila amb valor i l'or que equival al groc que sol representar-se denota poder, llum, constància, saviesa i noblesa. Als dos laterals del castell, els animals mitològics que de cos per a dalt són àguiles i de cos para baix són lleons, vomitant aigua sobre el corrent d'un riu i representant la torrassa central campeja l'escut del regne de València, que té damunt la corona reial. Les dos corrents d'aigua de plata que cauen sobre un riu, les ones del qual són d'atzur i plata manifesten la fortalesa, el triomf encarnat de sang.
Ara a treballar de valent, amb la seguretat i la tranquilitat de sentir-me rodejat d´un gran equip de gent sobradament preparat, treballador i honest; gent enamorada d’Ontinyent.

No hay comentarios: