martes, 10 de enero de 2023

A tope amb la Cultura



Continuem l´aposta des de la Regidoria de Cultura d´Ontinyent per una  
programació cultural amb la mateixa línea que hem mantingut al llarg d´esta legislatura: el d´apostar per una programació estable i de qualitat combinant espectacles de teatre, música i dansa per a tots els públics.

Arranquem el diumenge 22 amb la visita de la Atalaya Centro Tnt, una de les companyies nacionals de teatre més prestigiosa i reconeguda de l´àmbit nacional i referent del teatre d'investigació. Premi Nacional de Teatre 2008 per la creació d'un espai original d'exhibició, producció, formació i reflexió teatral, resultat d'una llarga trajectòria profesional . Hui en dia és la companyia teatral més valorada pels barems de l´INAEM del Ministeri de Cultura I arribarà a l´Echegaray amb l´espectacle “Elektra.25" que ha rebut molts premis i 9 nominacions als Premis Max.

El dia 27/02 un espectacle de dansa española i flamenc amb la cia Neira Santamaría amb “Tiempo Eterno"i entre les 11 ballarines i ballarins participa l´ontinyentina Rosmari Vidal Ferrero.

El diumenge 05 de febrer ens visita Always Drinking Marching Band amb “Satisfacshow” amb 5 grans músics.

El divendres 10 de febrer el divertit monòleg del conegut actor d Albena Teatre: Carles Alberola Ortiz amb “Waterloo”.

El divendres 24 de febrer un concert de jazz de Luxe amb la famosa cantant i trompetista Andrea Motis , a la guitarra Carlos Gonzálbez i al saxo Perico Sambeat (amb Vicente Espí a la bateria i Miguel Alvarez al baix).

El diumenge 05 de març un espectacle per a públic familiar a la Sala Gomis; el de la cia LaBú Teatre amb el seu espectacle “Alma” .

El divendres 10 de març un espectacle que ja vam voler fer a l´any passat però que vam deixar finalment per a enguany el de la La Dependent Cia. de Teatre amb “Julia”, un espectacle de gran format basada en la novel.la d´Isabel clara Simó amb 11 actors en escena.

El divendres 24 la cia La Calòrica representarà “Fairfly” a la Gomis guanyadora de dos premis Max: millor espectacle revelació i millor autoria teatral al 2018. Una jove companyia que arrasa allà on representa este espectacle.

El divendres 12 de maig arriba la divertida companyia d´ Yllana Teatre, esta vegada amb un espectacle al voltant del medi ambient i sobre l´ecologia: "Greenpiss"

I el plat fort arribarà el dissabte 27 de maig amb la visita del reconegut actor Josep Maria Pou, amb més de 50 anys dedicat al món del teatre i el cinema, amb la representació “El Pare” (amb 6 actrius i actors en escena)

Finalment el dissabte 03/06 es celebrarà el XV Festival de cors Ciutat d´Ontinyent a la Sala Gomis

Com sempre, esta programació es complementarà amb la que oferixen les diferents associacions culturals; per davant tenim els concerts de música del mig any fester, concert commemoratiu aniversari del Trèvol , activitats preparades per comparses que tenen càrrec (per exemple el dia 17 de gener vindrà Maria Juan amb el seu espectacle "Mon amour Tendur") , concert 50 aniversari de Tyrius, concert de la Filharmónica de la UV, concert d´ANIMA, el cicle de cinema i novel.la Ontinyent Negra, etc.

A gaudir a tope de la Cultura!!










No hay comentarios: