sábado, 18 de octubre de 2008

Nacidas para sufrir








Després d´onze hores de rodatge, puc dir que el mon del cinema és apassionant i on tots els detalls conten i estan estudiats. Miguel Albadalejo ha triat Bocairent per a gravar una de les escenes d´exteriors de la seua nova peli: "Nacidas para sufrir". Carlos, Huer i jo vam fer el càsting per anar de figurants i ahir ens van cridar per anar a rodar una escena de verbena. De 19:00 a 06 del matí vam estar gravant. És la meua segona experiència cinematogràfica després de l´aparició com a iaio en el primer llargmetratge rodat a Ontinyent per Cesc Biosca "Un dia de guiris". Però, clar no es pot comparar els mitjos d´una peli amb gent amateur amb els d'una productora d´àmbit nacional. Les xiques que ens van fer el càstig van estar super amables i molt atentes amb els quasi 200 extres que vam anar. En tot l´equip es notava una bona sintonia. Com són els figurants....!! i que poc valorats je je. A partir d´ara em fixaré més en eixos éssers que li donen tan de sentit i realisme a les pelis. No se si triaran alguns dels plànols on eixim però, almenys, el fet de vorer com una mateixa escena es pot filmar des de cinc perspectives diferents , cadascuna amb una il.luminació i disposició distintes, ja és curiós. Poden ser 6 hores de rodatge per a 3 minuts de film. en fi! un experiència nova.
Destacar també a Ivan (Lane), amb el monyo tot ben engominadet, de negre i amb una americana verda, que clase!! és un dels membre de l´orquesta en la revetlla. La risa amb la cançó de fangoria. Això sí, vam acabar molt cansadets; moltes hores de plantó i el fred que anava in crescendo a medida que avançava la nit.
La caravana d'Albadalejo ha visitat també Biar, Montcada, Valencia i Xixona. El rodatge es desplaça aquest dissabte cap a Alacant. A la Ciutat de la Llum es gravaran moltes de les escenes d'aquesta pel·lícula. Algunes de les actrius que intervenen són Adriana Ozores, Malena Alterio i Maria Galiana
Filmografia de Miguel Albadalejo:
* Sangre Ciega (1994)
* La primera noche de mi vida (1998)
* Manolito Gafotas (1999)
* Ataque Verbal (2000)
* Rencor (2002)
* Volando Voy (2006)
* Nacidas para sufrir

1 comentario:

ELMINSTER dijo...

ei borrell , vas envalado tio en tu carrera cinematografica , ENHORABUENA POR TODO Y UN ABRAZO ¡¡¡

Espero sigas asi , persigiendo tus sueños ....

Elminster