miércoles, 27 de mayo de 2020

Ja fa 1 any

Ja fa 1 anys d´aquell dia inoblidable... Per a mi va ser un dia molt especial perquè celebrava amb la família la comunió del meu nebodet  Pau. Alternar el dia familiar amb els passejos a la Universitat, on estava com apoderat en una de les taules, va convertir el dia en un cocktail de molts sentiments. La il.lusió del dia s´alternava entre familiars i companys del nou partit "La Vall ens Uneix". En eixe moment pensava (i encara ho pense) en el mèrit increïble que tenia que, amb tan poc de temps, un nou partit creat després de tot el que li havia passat a Jorge, aglutinara tanta il.lusió i el recoltzament de tanta gent. El dia transcorria amb bones espectatives i els comentaris d´amics i familiars al convit de Pau eren molt esperançadors. Em va saber molt mal no quedar-me més temps al moment orquestra.. (a més a més amb el grup "Eñe" que tan m´agrada) però, era moment de tornar a la Universitat ja que estava a punt de tancar-se les portes i procedir al recompte de vots.. i a partir d´ahí , l´alegria compartida, el adornar-se´n del moment històric, els abraços ..; com deia Jorge en el seu primers discurs, a l´alcalde d´Ontinyent no ho tria ni València ni Madrid, el trien dels ontinyentins i ontinyentines..
Dels 18742 vots (70´09% participació): 12223 vots La Vall ens Uneix (17 regidors), 2032 Compromís (2 regidors) i 2032 PP (2 regidors) i  Cs 855, PSOE 736 i Podem-EUPV 613 es van quedar sense representació.
I , després d´un any de govern ..hem tingut de tot!.. temporals de pluja i neu i pandèmia: Dana-Gloria i Covid19 .. qui dóna més? Quedem a l´espera d´alguna plaga de llagostes... no se.. 
El que si sé és que amb este equip de gent tot ho superarem!! perquè ho fem ... #totperOntinyent!
12223 gràcies!!






No hay comentarios: