miércoles, 21 de junio de 2023

La il.lusió Ens Uneix; nova legislatura

El dissabte 17 de juny vam constituir la nova corporació. Un dia molt especial i emotiu. En el discurs de Jorge l'agraïment a la ciudadania per l'estima i el respecte rebut en uns anys tan durs . Governar per als que t'han votat i per als que no. I com feia menció del proverbi africà: si vols arribar ràpid camina soles; si vols arribar lluny camina acompanyat. Volem caminar junts i ben lluny! La meua tercera legislatura i amb la il.lusió i les ganes de millorar Ontinyent intactes i amb l'experiència com a bagatge d'un gran equip com és el que formem Ens Uneix!

L'estructura política que tindrà el nou Govern Municipal de la ciutat al període 2023-2027 mantindrà el mateix sistema d'àrees existent amb un total de 6:
1.- Àrea de Política Econòmica, serà gestionada per Natalia Enguix Martínez (1a tinenta d'alcalde). Una àrea que inclou Comerç, Indústria i Promoció Econòmica, que donarà cabuda a una delegació específica de Turisme i Museus que gestionarà Maria Jose Alhambra Sanchez 
2.- Àrea de Territori i Serveis Municipals, que inclou la gestió de Patrimoni o Urbanisme, seguirà al càrrec d' Oscar Borrell (2n tinent d'alcalde), comptant-se amb una delegació específica de Serveis Municipals i Transport Públic al càrrec de Jordi Vallés. 
3.- Àrea de Govern Obert, Modernització, Seguretat i Projectes Europeus, que inclou la gestió d'aspectes com Hisenda o Personal, tindrà al capdavant a Pablo Úbeda (4t tinent d'alcalde). 
4.- Àrea de Sostenibilitat, que abastirà aspectes com Medi ambient, Parcs i Jardins, Neteja Viària i d'Edificis Públics o Recollida de Fem continuarà sent gestionada per Sayo Gandia Boronat (3a tinenta d'alcalde). 
5.- Àrea de Política per a les Persones, Igualtat i Sanitat, que inclou els aspectes referits a Serveis Socials i al capdavant de la qual estarà Paula Soler (7a tinenta d'alcalde). Dins d'aquesta àrea existirà una delegació de Majors Actius i Participació Ciutadana que durà Inma López. 
6.- Àrea d'Educació, Cultura, Esports, Joventut i Festes serà gestionada per mi i seré 6é tinent d'alcalde, i inclourà dues delegacions específiques: Fira, Festes i Tradicions amb Angels Muñoz Rovira (5a tinenta d'alcalde), i Educació i Esports amb Fernando Gandia Poveda. 
Així que molta il.lusió i ganes de continuar treballant pel nostre Ontinyent!

No hay comentarios: