lunes, 24 de julio de 2023

Amor de mare


 

Vore com poc a poc es consumix la vida. La vida d'una mare, la persona més especial per a cadascú de nosaltres. Vore com s'apaga la seua llum i sentir que un trocet del teu cor s'apaga amb ella.

I de sobte, un carrusel de recors i de moments passen capritxosa i aleatoriament pel teu cap. Moments especials i bonics.

En esta vida hi han molts tipus d'amor, tots importants i que consoliden i apuntalen els pilars que sustenten una vida. L'amor de mare és, jo crec, el central. 

Gràcies motoret! per tot i per tant. Per què sempre seràs motoret? Ja ho saps, mai podies parar queta amb una energia especial per a tot el que mamprenies. Infinites gràcies per educar-me com ho has fet, per ser la meua acompanyant en els moments més difícils , per ser la meua compi en el Luis Alcañiz de Xàtiva al llarg dels 36 dies de calvari jo amb tan sols set anyets. Però ho vam superar , com has intentat superar la fatídica caiguda d'escala (maleïdes cortines!) en juliol del 2019 que van acabar després en el ictus, l´hemorràgia cerebral i ja després, el que injustament t'ha tocat viure o, millor dit, no viure. 

I també en els més bonics i divertits. Gràcies per ser la meua compi en els primers anys com a regidor de cultura...quan que hem disfrutat junts de la música (sobre tot amb els concerts de l'orquestra simfònica que tan t'encantaven o els de l ´Agrupació Musical amb el teu presi favorit: Julian..! ), en la dansa (caen-te la babeta, com a mi, veient al teu net Pablo!), amb el teatre.. !!

Gràcies per ensenyar-me a disfrutar de les coses bones de la vida: a somriure, a ser generós i bona persona. Perquè si alguna cosa et defenia era eixa: bona persona. Gràcies per unir a la família. Les teues filles i jo ens quedem cuidant del pare, que ja saps que t´adorava.

Els que ens quedem et trobarem a faltar però, se que allà on estigues faràs que l'entorn brille amb més claretat amb la teua llum. I de fons la nostra banda sonora: "la vida es bella"

Si, així és,  amor de mare.

D.E.P. als 76 anys el 23J

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Al cel siga!

Anónimo dijo...

Mi sentido pésame Alejandro
En diciembre se me marchó la mía. Siempre estarán con nosotros.

Anónimo dijo...

Uff alex no sabia res, que bos acompañe en el sentimen, Conchin alla aon estiges D,E,P.

Anónimo dijo...

Ho set molt ,sempre m'has paregut molt bona persona ,i pel qué estic llegint ,ta mare era igual ,una fortísima abraçada Alex .

Aurelia La Xata dijo...

Mai ens preparem del tot per a no escoltar la seua veu... Molts ánims.

Anónimo dijo...

D.E.P.
Un abraç Alex.

Anónimo dijo...

DEP. Ho senc moltíssim. Una abrazada!

Anónimo dijo...

Al cel siga! Una forta abraçada per a tota la familia

Anónimo dijo...

Pasarán els anys i seguirà ahí, perquè mai d'eixem d'estimar a qui ens dóna la vida, ens acompanya en el temps i el seu transcórrer. Senc molt la teua perduda. Molts ànims i una abraçada de tot cor😘

Anónimo dijo...

Molt boniques les teues paraules.Un abraç super fort i molt d'anim.

Albert Quiñones dijo...

Molt bonic Àlex. Sempre tinc present la sort que tenim alguns pel fet que el primer atzar de la vida ens unisca a una gran mare. Una abraçada enorme!

Dani Ferrero dijo...

D.E.P.