sábado, 5 de julio de 2008

Dos anys després torne al programa de Buenafuente



El dijous 04 de juliol vaig tindre l´oportunitat d´assitir a la gravació de l´últim programa de Buenafuente abans de les vacances. Vam eixir a les 07 del matí en un bus organitzat per l´Anjuntament d´Agullent. Vam passar un dia molt intens (pesaet, però aprofitat). A Barna vam aplegar a les 12:30 i vam estar fins les 6 per les rambles, el passeig de Gracia, ...
A les 19:00 ja estavem en Sant Just Desvern i a les 20:30 vam entrar al plató. Vam tindre la sort de vorer un gran programa; el Buenafuente es va currar una menció al poble d´Agullent; abans d´entrar al plató la regidora d joventut (bloc) li va entregar a una miembra" del terrat,un tríptic (on en la part de davant hi ha la cara d´un goset amb unes ulleres de bussejador, molt graciosa)amb la programació cultural del poble en este mes de juliol i Andreu ho va nombrar (marketin directe i barat .. x a tota Espanya!!). Va ser un programa super complet; el monòleg, el Dani Alves, el president d Iran (David Fernández.. q bo!), el Berto (impressionant el vídeo imitant a Golum..), música en directe:Pau Donés i Carlos Tarque d Mclan: "Gritaaa!", el follonero, les actrius de l´Eurovisió "Disco i Gràfica" (Silvia Abril i Alejandra Jiménez) sentades al nostre costat, la mare del Andreu (la senyora Teresa) i per a rematar l´aparició estelar del Santiago Segura per a advertir-lo q si li donava el relleu del programa a Berto, el pedria.. una última part brutal, teatral, superdivertida.
Que grans són. Que voleu que vos diga! jo crec q són els únics q fan televisió d qualitat hui en dia; i es nota q trevallen a gust i en equip (genial equip de guionistes); per a mi anar a vorer Buenafuente és com una acció de pelegrinaje. Ja van 2!


L´actuació en directe de Pau Donés i Carlos Tarque:

http://www.buenafuente.lasexta.com/seccion/actuaciones/pau/dones/carlos/tarque/121391



El vídeo de Berto imitant a Gollum..

http://www.youtube.com/watch?v=P2T_f0rBdY0

el vídeo de l´entrega de les claus del programa a Berto

http://www.youtube.com/watch?v=tL6ocQU_WUU

i el vídeo on fa menció al poble d´Agullent (i mostra a càmara el programa del "estiu jove"):

http://www.youtube.com/watch?v=xmzsAag9rgQ

i per acabar un clàssic: el follonero amb el Pau Donés en "Un altra cosa"

http://www.youtube.com/watch?v=nESqw5pfPhc

2 comentarios:

Unknown dijo...

borrell en la red!!!!!
Gracias por colaborar en la difusion de mi blog.
¿has leido la ultima entrada referida a este junio?
bueno, me voy a seguir haciendo la maleta que me voy a Piles!!

Iván lane dijo...

mira tu!! si ara resulta que hi han blogs de gent que hem sona de vista... ara agregaré les adresses, i vaig a criticar-les amb coneiximent..ejeje..
un abraç