lunes, 28 de julio de 2008

I ara ... a per les Olimpiades






El 2008 definitivament està siguent un gran any per al deport espanyol. I a més, pareix que quan la situació econòmica no es massa bona, quan hi ha molta gent q està passant-ho mal, el deport actua com una "válvula de escape" i l´afíció més disfruta dels èxits dels deportistes nacionals. A més, en les principals modalitats deportives tenim la sort de contar amb grans figures; el crack dels craks, Rafa Nadal, Fernando Alonso en la fòrmula 1 (bé, este 2008 no és precisament el seu millor any..), l´equip de basquet nacional (campions del mon en el mundial del 06 i subcampions europeus) ; i el de futbol (qui ho anava a dir.. campions d la Eurocopa!!), en motociclisme amb Jorge Lorenzo, Pedrosa; en ciclisme: Contador (en el Giro) i Carlitos Sastre (q ahir es va coronar campió del Tour; 11 tours ja per a Espanya) i per als olimpiades optem a medalles en modalitats com handbol, hoquei, waterpolo, natació sincronitzada, triatló, atletisme, etc.
Tots coincidixen; el triomf d´ahir de Sastre és molt important per al ciclisme, un deport super sacrificat però molt castigat i desprestigiat pels últims casos de dopatge (EPO de tercera generació .. que dius!!! fuaaa! si avançaren igual els estudis en medicaments per a enfermetats fins ara incurables!..). Un deportiste molt humil, que ha vist cumplit un somni i ha tornat al ciclisme tota la seua grandesa.

1 comentario:

Iván lane dijo...

borrellet meu! jo estic cansat de dir-li al nostre amic carlos, que deixe de correr, que aixo es de cobards, i vas tu i escrius sobre l´esport??? no tens coneixi-ment..
fes un article sobre l´importacio de la cervessa i coses interessants com eixa...ajajja
un abraç xato. estare vigilan-te.
muaka